Konrad Tadajewski
Właściciel
Pałac na Wodzie w Staniszowie
Wyszkatałcenie zdobywał studiując Biznes Międzynarodowy na Duale Hochschule Baden-Wuerttemberg w Mannheim oraz Akademii Leona Koźmińskiego w Warszawie. Odbył w tym czasie liczne praktyki zawodowe, pracując dla takich firm jak Schunk am Lauffen w rejencji Stuttgartu, Visum Express Service we Frankfurcie nam Menem oraz polskiej redakcji magazynu Forbes w Warszawie. Brał udział w licznych międzynarodowych projektach oraz konferencjach, współpracując m.in. z London School of Economics, Swedish Institute czy Polskim Radiem, równolegle rozwijając swoją pasję, którą jest zamiłowanie do sztuki kulinarnej. Ta sprawiła, że po odbyciu szeregu szkoleń u boku najlepszych kucharzy w Polsce zdecydował się kontynuować edukację w kierunku zarządzania restauracjami na Paryskiej Le Cordon Bleu. Z ramienia szkoły brał udział w obsłudze najbardziej prestiżowych eventów gastronomicznych i somelierskich jak np. FICOFI w Petit Palais, czy The Grand Tasting w Carrousel du Louvre, a także nabierał doświadczenia w znanych, luksusowych hotelach i restauracjach w Paryżu i Barcelonie. W roku 2015 wrócił do Polski aby ostatecznie związać swoją przyszłość z prowadzonym rodzinnie Pałacem na Wodzie i pomóc w uczynieniu z niego 5* kompleksu, unikatowego na skalę kraju, a nawet Europy.